- Metode şi tehnici de control ale produselor alimentare şi de alimentaţie publică
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Dimitriu, Constantin Responsabilitate: Constantin Dimitriu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1980 Descriere: 384 p. Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Calitatea produselor Subiect: Controlul alimentelor Cota topografică: 664/D44 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
|
185482
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/D44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
||||
|
185483
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/D44
|
1.Normal
|
Împrumutat / Termen de restituire: 26/09/2025 23:59:59
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar