- Microbiologia laptelui şi produselor lactate : manual pentru şcoli medii tehnice
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Editura: Editura de Stat Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1953 Descriere: 104 p. Limba: Română Subiect: Microbiologie alimentară Subiect: Lapte şi produse lactate Cota topografică: 637/M65 Clasificare: 637.1/.3:579.67
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
16106
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/M65
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar