- Prepararea culinară a alimentelor conservate prin frig
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Fâciu, Gh. Autor alternativ: Oţel, Taisia Responsabilitate: ing. Gh. Fâciu, dr. Taisia Oţel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 136 p. Limba: Română Subiect: Artă culinară Subiect: Gastronomie Cota topografică: 641/F12 Clasificare: 641.528
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
75920
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/F12
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar