Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Pavel, Octavian
    Autor alternativ: Oţel, Ioan
    Autor alternativ: Ionescu, Radu
    Responsabilitate: O. Pavel, I. Oţel, Ing. Radu Ionescu
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1978
    Descriere: 376 p.
    Limba: Română
    Subiect: Industria alimentară
    Cota topografică: 664/P46
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
175208
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/P46
1.Normal
La raft
0
175209
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/P46
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă

Export înregistrări

Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola