Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară (meseria preparator produse din carne, lapte, legume şi fructe), clasele a XI-a şi a XII-a, şi şcoli profesionale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ionescu, Elena
    Responsabilitate: Elena Ionescu
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Limba: Română
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Conservarea produselor vegetale
    Cota topografică: 664/I-68
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
175231
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/I-68
1.Normal
La raft
0
175232
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/I-68
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă

Export înregistrări

Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola