Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Altele: Stoica, Alexandru
    Altele: Bărăscu, Elena
    Responsabilitate: Prof. dr. ing. Constantin Banu, Lector dr. ing. Alexandru Stoica, Lector dr. ing. Elena Bărăscu, ...
    Responsabilitate secundară: coord.: Constantin Banu
    Editura: ASAB
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2010
    ISBN: 978-973-7725-70-7
    Descriere: 880 p.
    Limba: Română
    Serie: Siguranţa alimentară
    Subiect: Aditivi alimentari
    Subiect: Industria alimentară
    Cota topografică: 664/A65
    Clasificare: 664.022.3
    Clasificare: 082.1 Siguranţa alimentară
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
368481
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/A65
1.Normal
La raft
0
368482
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/A65
1.Normal
La raft
0
368483
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/A65
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă

Export înregistrări

Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola