Fabricarea şi conservarea alimentelor
|
||||
| LDR | 00102nx j2200049 | |
|---|---|---|
| 001 | 69204 | |
| 250 | $a Fabricarea şi conservarea alimentelor | |
| 901 | $a a $b a | |
Lucrări:
2 lucrari in 15 publicatii in 1 limbi
15 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Produsele alimentare şi înlocuitatea lor
de:
Banu, Constantin; Preda, Nicolae; Vasu, Sabin Sorin
(Text tipărit)
Marketingul : calitatea şi competitivitatea produselor agroalimentare
de:
Mănoiu, Gheorghe
(Text tipărit)
Lexicon-îndrumar pentru industria alimentară : Tehnologii, operaţii, procese şi produse
de:
(Text tipărit)
Determinarea calităţii produselor alimentare : Elemente de calimetrie
de:
(Text tipărit)
Congelarea produselor horticole şi prepararea lor pentru consum
de:
(Text tipărit)
Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Balint, Constanţa
(Text tipărit)
Organizarea şi conducerea producţiei alimentare
de:
(Text tipărit)
Folosirea aditivilor în industria alimentară
de:
Banu, Constantin
(Text tipărit)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare
de:
Segal, Brad; Cotrău, Marţian; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
de:
Mencinicopschi, Gheorghe; Teodoru, Vitalie; Kathrein, Iosif
(Text tipărit)
Subiecte
Dicţionar
Învăţământ superior
Legumicultură
Sănătate şi igienă publică
Agricultură
Aditivi alimentari
Tratat
Alimente
Ambalare. Depozitare
Marketing
Produse alimentare
Industria alimentară
Vânzare. Cumpărare
Fabricarea şi conservarea alimentelor
Organizarea producţiei
Patiserie
Bunuri. Marfă. Produse
Tratare cu aditivi
Inspecţie, control
Pâine de casă
Vaslui-Medicină
Topliceanu, Mihaela