Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Sfaturi culinare pentru o viaţă lungă
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Del Toma, Eugenio
    Traducător: Stoleriu, Simona
    Responsabilitate: Eugenio Del Toma
    Responsabilitate secundară: traducere de Simona Stoleru
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2000
    ISBN: 973-683-540-5
    Descriere: 168 p.
    Limba: Română
    Serie: Hexagon. La limita cunoaşterii
    Subiect: Igiena alimentaţiei
    Subiect: Alimente vegetale
    Cota topografică: 613/D28
    Clasificare: 613.26
    Clasificare: 082.1 Hexagon. La limita cunoaşterii
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
323538
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
613/D28
1.Normal
La raft
0
323539
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
613/D28
1.Normal
La raft
0
323540
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
613/D28
1.Normal
La raft
0
323541
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
613/D28
1.Normal
La raft
0
323542
Sala de împrumut pentru copii
Împrumut
Carte tipărită
613/D28
1.Normal
La raft
0
V2020
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola