- Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Tudor, Ioana Copertator: Pavelescu-Sumănaru, Maria Responsabilitate: Ioana Tudor Responsabilitate secundară: coperta de arh. Maria Pavelescu-Sumănaru Editura: Editura Ştiinţifică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1996 ISBN: 973-44-0173-4 Descriere: 230 p. + 4 f. il. color Limba: Română Subiect: Ciuperci comestibile Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: Artă culinară Subiect: Carte de bucate Cota topografică: 641/T91 Clasificare: 641.5:635.8
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
282019
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/T91
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar