- Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Bahrim, Mitriţa Responsabilitate: Mitriţa Bahrim Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 208 p. + 12 f. : pl. color Limba: Română Subiect: Ciuperci comestibile Subiect: Conserve de ciuperci Subiect: Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară Cota topografică: 641/B18 Clasificare: 664.848 Clasificare: 641.5 Clasificare: 635.8
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
174159
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/B18
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
174160
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/B18
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
313972
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/B18
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar