- Valorificarea lactozei din zer
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Farcaş, Angelica Responsabilitate: Angelica Farcaş Editura: Editura Casei Corpului Didactic Bacău Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2013 ISBN: 978-606-619-109-8 Descriere: 106 p. Limba: Română Subiect: Lactoză Cota topografică: 637/F21 Clasificare: 637.345
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
394132
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Broşură multigrafiată
|
637/F21
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar