- Controlul calităţii cărnii şi produselor din carne
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Apostu, Sorin Responsabilitate: Prof. univ. dr. Sorin Apostu Editura: Risoprint Locul publicării: Cluj-Napoca Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-973-53-1438-5 Descriere: 279 p. Limba: Română Subiect: Controlul alimentelor Subiect: Produse din carne pentru alimentaţie Subiect: Carne Cota topografică: 637/A68 Clasificare: 658.562:637.5 Clasificare: 614.31:637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
404681
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/A68
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar