- Manual de microbiologia alimentelor
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor secundar: János, Seregi Autor secundar: Ivana, Simona Responsabilitate: coord.: János Seregi, Simona Ivana Editura: Asclepius Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-606-92481-0-2 Descriere: 11 vol. Limba: Română Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 1 Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 2 Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 3 Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 4 Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 6 Conține: Manual de microbiologia alimentelor. Vol. 7 Subiect: Microbiologie alimentară Cota topografică: 579/M30 Clasificare: 579.67
Lucrări în relație
6 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Tip |
|
|---|---|
| Volum | |
| Volum | |
| Volum | |
| Volum | |
| Volum |
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică