- Operaţii şi aparate în industria alimentară. Vol. 2. Operaţii cu transfer de căldură şi masă
- 
        Tipul înregistrării:  Text tipărit: monografic Text tipărit: monograficEditura: Anul Ediției: 2014 ISBN: 978-973-147-149-5 Descriere: 449 p. Limba: Română În: Operaţii şi aparate în industria alimentară / Prof.dr.ing. Ioan Ţenu . - Iaşi : Editura Ion Ionescu de la Brad, 2014 . - 2 vol. 
					Unităţi					
				
				- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
|  Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
| 407162 | Sala de lectură | Împrumut la sala de lectură | Carte tipărită | 664/Ț36 | 1.Normal | La raft | 0 |  | 
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
					Lucrări în relație
				
				
  1 records  Page 1 of 1 
  
- 1
					Evaluări
				
				- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
		
			Exportă
		
	
	
		
			Filiala de unde se ridică
		
	
	
 
					