- Controlul sanitar veterinar în întreprinderile pentru industrializarea cărnii - abatoare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Eladi, Anatolie Autor alternativ: Crăiţă, Mihai Responsabilitate: Dr. Anatolie Eladi, dr. Mihai Crăiţă Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1986 Descriere: 264 p. Limba: Română Subiect: Controlul sanitar al alimentelor Subiect: Produse din carne pentru alimentaţie Cota topografică: 637/E35 Clasificare: 637.5:614.31
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
229170
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/E35
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
229171
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/E35
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar