- Cum să preparăm vînatul şi peştele
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Ulea, Traian Responsabilitate: Traian Ulea Editura: Editura Agrosilvică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1966 Descriere: 136 p. Limba: Română Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: Artă culinară Subiect: Alimente. Preparare. Mâncăruri Subiect: Vânat (valorificare) Cota topografică: 641/U31 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
93749
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/U31
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar