- Dicţionar de artă culinară
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Dumas, Alexandre, Tatăl Altele: Angheluţă, Lucreţia Responsabilitate: Alexandre Dumas Responsabilitate secundară: selecţie, adaptare şi traducere de Lucreţia Angheluţă Editura: Atos Floarea Darurilor Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1997 Descriere: 256 p. Limba: Română Subiect: Dicţionar Subiect: Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară Cota topografică: 641.5/D89 Clasificare: 641.5 Clasificare: 81'374=135.1
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
292145
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641.5/D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
292146
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5/D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
292147
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5/D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar