- Îndrumător pentru medicii veterinari din unităţile de prelucrare şi industrializare a cărnii
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Eladi, Anatolie Autor alternativ: Crăiţă, Mihai Responsabilitate: Anatolie Eladi, Mihai Crăiţă Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1988 Descriere: 247 p. Limba: Română Subiect: Controlul sanitar al alimentelor Subiect: Medicină veterinară Subiect: Controlul sanitar al alimemtelor Subiect: Carne şi produse din carne Subiect: Conserve din carne Cota topografică: 619/E35 Clasificare: 619:614.31: 637.5+664.91
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
247783
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
619/E35
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar