- Microbiologia laptelui şi produselor lactate : Control de calitate, defecte şi remedieri
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Korn, R. Responsabilitate: dr. R. Korn Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 Descriere: 179 p. Limba: Română Subiect: Microbiologie alimentară Subiect: Lapte şi produse lactate Cota topografică: 637/K74 Clasificare: 637.1/.3:579.67
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
243749
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/K74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
243750
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637/K74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar