Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Microbiologia laptelui şi produselor lactate : Control de calitate, defecte şi remedieri
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Korn, R.
    Responsabilitate: dr. R. Korn
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1989
    Descriere: 179 p.
    Limba: Română
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Subiect: Lapte şi produse lactate
    Cota topografică: 637/K74
    Clasificare: 637.1/.3:579.67
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
243749
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
637/K74
1.Normal
La raft
0
243750
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
637/K74
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola