- Organizarea şi tehnica comerţului cu carne : Manual pentru şcolile profesionale comerciale de vînzători de carne şi produse din carne anul I şi II
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Evangheliu, Constantin Autor alternativ: Florescu, Dumitru Responsabilitate: Evangheliu Constantin, Florescu Dumitru Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 208 p. + 3 f. tab. Limba: Română Subiect: Comerţ Subiect: Carne şi produse din carne Cota topografică: 338T81/E93 Clasificare: 338T81:637.5(075.36) Clasificare: 658.6:637.5(075.36) Clasificare: 373.6-67:658.6:637.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
81034
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
338T81/E93
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar