- Organizarea şi tehnica muncii bufetierului şi canagiului : Manual pentru şcolile profesionale de alimentaţie publică ; Anul I şi II
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Ţone, S. Autor alternativ: Coman, Gh. Responsabilitate: S. Ţone, Gh. Coman Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 167 p. Limba: Română Subiect: Alimentaţie publică Subiect: Alimente. Preparare. Mâncăruri Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: Băuturi Cota topografică: 641/T75 Clasificare: 641.5 Clasificare: 641.87
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
80738
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/T75
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar