- Procedeu de prelungire a duratei de prospeţime a cărnii de peşte : Brevet de invenţie
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Altele: Mîrza, Maria Altele: Popescu, Gabriel Mihai Altele: Ştefănescu, Ioan Altele: Babaligea, Irina Autor colectiv: Oficiul De Stat Pentru Invenţii Şi Mărci (Osim) Responsabilitate: Mîrza Maria, Popescu Gabriel Mihai, Responsabilitate secundară: examinator: ing. Babaligea Irina Editura: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 Descriere: 12 p. : fig. Note: Nr. cerere: a 2000 01000, Data de depozit: 13.10.2000, Data publ. 28.03.2008 Limba: Română Subiect: Carne de peşte Subiect: Piscicultură Subiect: Brevet de invenţie Cota topografică: 639/P93 Clasificare: 639.3 Clasificare: 001.894(088)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
341041
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Hârtie
|
639/P93
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar