- Tehnologia prelucrării cărnii : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Pavel, Octavian Autor alternativ: Oţel, Ioan Autor alternativ: Ionescu, Radu Responsabilitate: O. Pavel, I. Oţel, Ing. Radu Ionescu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1978 Descriere: 376 p. Limba: Română Subiect: Industria alimentară Cota topografică: 664/P46 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
175208
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/P46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
175209
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/P46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar