- Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor : Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară (meseria preparator produse din carne, lapte, legume şi fructe), clasele a XI-a şi a XII-a, şi şcoli profesionale
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Ionescu, Elena Responsabilitate: Elena Ionescu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Conservarea produselor vegetale Cota topografică: 664/I-68 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
175231
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/I-68
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
175232
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-68
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar