Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologie de obţinere a unui concentrat din suc de struguri cu rol de aliment de protecţie
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Altele: Volf, Irina
    Altele: Savin, Costică
    Altele: Dănăilă, Mihaela
    Altele: Niţu, Mihai
    Responsabilitate: Irina Volf, Costică Savin, Mihaela Dănăilă, Mihai Niţu
    Editura: PIM
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-716-255-2
    Descriere: 61 p.
    Limba: Română
    Subiect: Băuturi
    Subiect: Sucuri de fructe
    Subiect: Viticultură
    Subiect: Alimentaţie sănătoasă
    Cota topografică: 663/T32
    Clasificare: 663.8:634.84
    Clasificare: 634.84
    Clasificare: 641.55
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola