- Tehnologie de obţinere a unui concentrat din suc de struguri cu rol de aliment de protecţie
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Altele: Volf, Irina Altele: Savin, Costică Altele: Dănăilă, Mihaela Altele: Niţu, Mihai Responsabilitate: Irina Volf, Costică Savin, Mihaela Dănăilă, Mihai Niţu Editura: PIM Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2005 ISBN: 973-716-255-2 Descriere: 61 p. Limba: Română Subiect: Băuturi Subiect: Sucuri de fructe Subiect: Viticultură Subiect: Alimentaţie sănătoasă Cota topografică: 663/T32 Clasificare: 663.8:634.84 Clasificare: 634.84 Clasificare: 641.55
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
354520
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
663/T32
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar