Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologii în industria alimentară fermentativă : Tehnologia fabricării malţului şi berii : manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentară, clasa a XII-a, şcoli de maiştri şi profesionale
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Cojocaru, C.
    Autor alternativ: Predescu, T. (Ing.)
    Autor alternativ: Dumitrescu, M.
    Responsabilitate: dr. ing. C. Cojocaru, ing. T. Predescu, ing. M. Dumitrescu
    Editura: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1977
    Descriere: 365 p.
    Limba: Română
    Subiect: Bere. Industria berii. Malţ
    Subiect: Tehnologia berii
    Cota topografică: 663/C61
    Clasificare: 663.4(075.35)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola