- Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Ceauşescu, Maria-Elena Autor alternativ: Doru, Gabriela Autor alternativ: Bereşiu, Ileana Responsabilitate: Maria-Elea Ceauşescu, Gabriela doru, Ileana Bereşiu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 Descriere: 168 p. Limba: Română Serie: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi Subiect: Plante aromatice Subiect: Plante condimentare Subiect: Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară Clasificare: 633.81/.84: 641.5 Clasificare: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
245814
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
633/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
245815
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
633/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
245816
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
633/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
245817
|
Sala de împrumut pentru copii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
633/C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
V2020
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar