Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Preparate culinare din legume mai puţin folosite
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bereşiu, Ileana
    Autor alternativ: Ciofu, Ruxandra
    Autor alternativ: Frumuşelu, Laurenţiu
    Responsabilitate: ing. Ileana Bereşiu, dr. ing. Ruxandra Ciofu, dr. Laurenţiu Frumuşelu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 367 p.
    Limba: Română
    Serie: Caleidoscop
    Subiect: Artă culinară
    Cota topografică: 641/B47
    Clasificare: 641.3(083.1)
    Clasificare: 641.3:613.26
    Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
224875
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
641/B47
1.Normal
La raft
0
224876
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
641/B47
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola