- Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Iliescu, Gh. M. Autor alternativ: Vasile, Cornelia Responsabilitate: Dr. ing. Gh. M. Iliescu, ing. Cornelia Vasile Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 338 p. Limba: Română Subiect: Industrie alimentară Subiect: Inginerie tehnologică Cota topografică: 664/I-44 Clasificare: 664:62
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
199246
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/I-44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
199247
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
199248
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-44
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar