- Preparate culinare pentru bolile cardiovasculare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Mărcuş, Silvia Responsabilitate: dr. Silvia Mărcuş Editura: Gramar Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1994 ISBN: 973-9004-56-3 Descriere: 183 p. Limba: Română Serie: Practic Subiect: Boli cardiovasculare Subiect: Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară Cota topografică: 641/M34 Clasificare: 641.5 Clasificare: 616.1 Clasificare: 082.1 Practic
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
274672
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/M34
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
274673
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/M34
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar