- Aplicaţii ale aditivilor şi ingredientelor în industria alimentară
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Banu, Constantin Altele: Stoica, Alexandru Altele: Bărăscu, Elena Responsabilitate: Prof. dr. ing. Constantin Banu, Lector dr. ing. Alexandru Stoica, Lector dr. ing. Elena Bărăscu, ... Responsabilitate secundară: coord.: Constantin Banu Editura: ASAB Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2010 ISBN: 978-973-7725-70-7 Descriere: 880 p. Limba: Română Serie: Siguranţa alimentară Subiect: Aditivi alimentari Subiect: Industria alimentară Cota topografică: 664/A65 Clasificare: 664.022.3 Clasificare: 082.1 Siguranţa alimentară
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
368481
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/A65
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
368482
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/A65
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
368483
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/A65
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar