Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Analiza senzorială a produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Rodica
    Autor alternativ: Barbu, Irina
    Responsabilitate: Rodica Segal, Irina Barbu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 296 p. : fig.
    Limba: Română
    Subiect: Produse alimentare
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Cota topografică: 664/S41
    Clasificare: 663/665:543.92
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
202534
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/S41
1.Normal
La raft
0
202535
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/S41
1.Normal
La raft
0
202537
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/S41
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă

Export înregistrări

Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola