- Îndrumător în tehnologia produselor din carne
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Banu, Constantin Autor alternativ: Oprea, Alexandru Autor alternativ: Dănicel, Gheorghe Responsabilitate: Prof. dr. ing. Constantin Banu, dr. ing. Alexandru Oprea, ing. Gheorghe Dănicel Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 304 p. : fig., tab. Note: Bibliografie p. 304 Limba: Română Subiect: Produse ale animalelor domestice Subiect: Conservarea cărnii Cota topografică: 637/B27 Clasificare: 637.5 Clasificare: 664.91
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
221364
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
637/B27
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
221365
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Scos din inventar
|
Carte tipărită
|
637/B27
|
1.Normal
|
Casat
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar