- Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Ghimicescu, George Responsabilitate: George Ghimicescu Editura: Junimea Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 1977 Descriere: 315 p. Limba: Română Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide Subiect: Chimie alimentară Cota topografică: 664/G50 Clasificare: 664:54
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
161436
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/G50
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar