Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologii şi produse de panificaţie, patiserie, cofetărie, biscuiţi şi paste făinoase fără E-uri şi fără amelioratori
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Leonte, Mihai
    Autor alternativ: Moroi, Alina Mihaela
    Autor alternativ: Vartolomei, Nicoleta
    Responsabilitate: Prof.univ.dr.ing.ec. Mihai Leonte, Drd.ing. Alina Mihaela Moroi, Drd.ing. Nicoleta Vartolomei
    Editura: Alma Mater
    Locul publicării: Bacău
    Anul Ediției: 2015
    ISBN: 978-606-527-452-5
    Descriere: V, 394 p.
    Limba: Română
    Subiect: Panificaţie
    Subiect: Industria alimentară
    Cota topografică: 664/L48
    Clasificare: 664.6/.7
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola