- Tehnologii şi produse de panificaţie, patiserie, cofetărie, biscuiţi şi paste făinoase fără E-uri şi fără amelioratori
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Leonte, Mihai Autor alternativ: Moroi, Alina Mihaela Autor alternativ: Vartolomei, Nicoleta Responsabilitate: Prof.univ.dr.ing.ec. Mihai Leonte, Drd.ing. Alina Mihaela Moroi, Drd.ing. Nicoleta Vartolomei Editura: Alma Mater Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-606-527-452-5 Descriere: V, 394 p. Limba: Română Subiect: Panificaţie Subiect: Industria alimentară Cota topografică: 664/L48 Clasificare: 664.6/.7
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
407285
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/L48
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar