- Folosirea aditivilor în industria alimentară
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Banu, Constantin Altele: Vasu, Sabin Sorin Altele: Dima, Dumitru Responsabilitate: Prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Sorin Vasu, prof. dr. Dumitru Dima,... Responsabilitate secundară: coordonator prof. dr. ing. Constantin Banu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 388 p. : fig., tab. Limba: Română Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor Subiect: Tratare cu aditivi Cota topografică: 664/F77 Clasificare: 664 Clasificare: 66.022.3
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
222308
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/F77
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar