Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Folosirea aditivilor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Altele: Vasu, Sabin Sorin
    Altele: Dima, Dumitru
    Responsabilitate: Prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Sorin Vasu, prof. dr. Dumitru Dima,...
    Responsabilitate secundară: coordonator prof. dr. ing. Constantin Banu
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 388 p. : fig., tab.
    Limba: Română
    Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor
    Subiect: Tratare cu aditivi
    Cota topografică: 664/F77
    Clasificare: 664
    Clasificare: 66.022.3
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola