Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Organizarea şi conducerea producţiei alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 548 p.
    Limba: Română
    Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor
    Subiect: Organizarea producţiei
    Cota topografică: 65/O-74
    Clasificare: 65.012
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
202147
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
65/O-74
1.Normal
La raft
0
202148
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
65/O-74
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola