- Organizarea şi conducerea producţiei alimentare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 548 p. Limba: Română Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor Subiect: Organizarea producţiei Cota topografică: 65/O-74 Clasificare: 65.012 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
202147
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
65/O-74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
202148
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
65/O-74
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar