Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Mencinicopschi, Gheorghe
    Autor alternativ: Kathrein, Iosif
    Autor alternativ: Teodoru, Vitalie
    Responsabilitate: dr. biol. Gheorghe Mencinicopschi, ing. Iosif Kathrein, dr. ing. Vitalie Teodoru
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 204 p.
    Limba: Română
    Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor
    Cota topografică: 664/M58
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
238764
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/M58
1.Normal
La raft
0
238765
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/M58
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola