- Biotehnologii în prelucrarea produselor agroalimentare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Mencinicopschi, Gheorghe Autor alternativ: Kathrein, Iosif Autor alternativ: Teodoru, Vitalie Responsabilitate: dr. biol. Gheorghe Mencinicopschi, ing. Iosif Kathrein, dr. ing. Vitalie Teodoru Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1987 Descriere: 204 p. Limba: Română Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor Cota topografică: 664/M58 Clasificare: 664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
238764
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/M58
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
238765
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/M58
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar