- Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare. Vol. 2
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Dimitriu, Matilda Altele: Ciocîrdel, Dumitru Altele: Costin, Ionel Altele: Hodejeu, Aurelia Responsabilitate: Colectivul de elaborare: dr. ing. Dumitru Ciocîrdel, ing. Ionel Costin, ing. Aurelia Hodejeu, ... Responsabilitate secundară: coordonator ing. Matilda Dimitriu Editura: Anul Ediției: 1979 Descriere: 432 p. : tab. În: Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare . - Bucureşti : Editura Tehnică, 1974 . - 2 vol.
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
171277
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/I-52
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
171279
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/I-52
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Lucrări în relație
1 records Page 1 of 1
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar