- Cartea patiserului
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Zaharia, Traian Responsabilitate: Dr. Ing. Traian Zaharia Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1978 Descriere: 268 p. Limba: Română Subiect: Alimente. Preparare. Mâncăruri Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: Artă culinară Cota topografică: 641/Z18 Clasificare: 641.5
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
168042
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
641/Z18
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar