- Tehnologia produselor alimentare de protecţie
- 
        Tipul înregistrării:  Text tipărit: monografic Text tipărit: monograficAutor: Segal, Brad Autor alternativ: Segal, Rodica Responsabilitate: Prof. dr. ing. Brad Segal, prof. dr. ing. Rodica Segal Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1991 Descriere: 215 p. Limba: Română Subiect: Igienă. Îngrijirea sănătăţii Subiect: Microbiologie industrială Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide Cota topografică: 613/S41 Clasificare: 613 Clasificare: 663/664 
					Unităţi					
				
				- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
|  Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
| 262905 | Sala de lectură | Împrumut la sala de lectură | Carte tipărită | 613/S41 | 1.Normal | La raft | 0 |  | |||
| 262906 | Sala de împrumut pentru adulți | Împrumut | Carte tipărită | 613/S41 | 1.Normal | La raft | 0 |  | 
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
					Evaluări
				
				- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
		
			Exportă
		
	
	
		
			Filiala de unde se ridică
		
	
	
 
					