Segal, Brad
|
|||||||
| LDR | 00113nx a22000613 | |
|---|---|---|
| 001 | 54062 | |
| 009 | Segal, Brad | |
| 200 | $a Segal $b Brad | |
| 801 | 0 $a RO $b BJVS $c 20180321 | |
Lucrări:
3 lucrari in 15 publicatii in 1 limbi
16 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Surse noi de proteine
de:
Stancu, Mihai; Segal, Brad
(Text tipărit)
Citoprotecţia şi alimentaţia
de:
Dumitrescu, Constantin; Segal, Brad; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Determinarea calităţii produselor alimentare : Elemente de calimetrie
de:
(Text tipărit)
Altele [570]
Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Balint, Constanţa
(Text tipărit)
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica; Costin, Gheorghe
(Text tipărit)
Tehnologia produselor alimentare de protecţie
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Îndrumătorul sterilizatorului din industria alimentară
de:
Segal, Brad; Opriş, Şt.
(Text tipărit)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare
de:
Segal, Brad; Cotrău, Marţian; Segal, Rodica
(Text tipărit)
Subiecte
Igienă. Îngrijirea sănătăţii
Alimentaţia copiilor
Toxicologie
Biochimie
Fiziologie
Îngrijirea sănătăţii
Horticultură
Biologie celulară
Produse alimentare
Producerea şi conservarea alimentelor solide
Carne şi produse din carne
Produse ale animalelor domestice
Citologie generală
Fabricarea şi conservarea alimentelor
Pregătirea alimentelor, mâncărurilor şi meselor. Artă culinară
Tehnologia conservării alimentelor
Bunuri. Marfă. Produse
Proteine
Lapte şi produse lactate
Microbiologie industrială
Tehnologia combustibililor
Alcool etilic