- Procedee de îmbunătăţire a calităţii şi stabilităţii produselor alimentare
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Segal, Brad Autor alternativ: Balint, Constanţa Responsabilitate: Brad Segal, Constanţa Balint Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 414 p. Limba: Română Subiect: Bunuri. Marfă. Produse Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor Cota topografică: 664/S41 Clasificare: 658.62.018.2 Clasificare: 664
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
206369
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
206370
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Scos din inventar
|
Carte tipărită
|
664/S41
|
1.Normal
|
Casat
|
0
|
|
|||
|
206371
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar