- Tehnologia produselor alimentare de protecţie
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Segal, Brad Autor alternativ: Segal, Rodica Responsabilitate: Prof. dr. ing. Brad Segal, prof. dr. ing. Rodica Segal Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1991 Descriere: 215 p. Limba: Română Subiect: Igienă. Îngrijirea sănătăţii Subiect: Microbiologie industrială Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide Cota topografică: 613/S41 Clasificare: 613 Clasificare: 663/664
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
262905
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
613/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
|
262906
|
Sala de împrumut pentru adulți
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
613/S41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar