- Tehnologii, utilaje, reţete şi controlul calităţii în industria de panificaţie, patiserie, cofetărie, biscuiţi şi paste făinoase : depozitarea, defectele pâinii şi măsuri de prevenire : valoarea alimentară a pâinii
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Leonte, Mihai Responsabilitate: Prof. univ. dr. ing. ec. Mihai Leonte Editura: Ecozone Locul publicării: Iaşi Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-86848-6-7 Descriere: XI, 417 p. Limba: Română Subiect: Panificaţie Subiect: Patiserie Subiect: Industria alimentară Subiect: Produse făinoase Cota topografică: 664/L48 Clasificare: 664.6
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
339319
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664/L48
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar