Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Tehnologii, utilaje, reţete şi controlul calităţii în industria de panificaţie, patiserie, cofetărie, biscuiţi şi paste făinoase : depozitarea, defectele pâinii şi măsuri de prevenire : valoarea alimentară a pâinii
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Leonte, Mihai
    Responsabilitate: Prof. univ. dr. ing. ec. Mihai Leonte
    Editura: Ecozone
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-86848-6-7
    Descriere: XI, 417 p.
    Limba: Română
    Subiect: Panificaţie
    Subiect: Patiserie
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Produse făinoase
    Cota topografică: 664/L48
    Clasificare: 664.6
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola