Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui

  • Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Segal, Brad
    Autor alternativ: Cotrău, Marţian
    Autor alternativ: Segal, Rodica
    Responsabilitate: dr. ing. Brad Segal, dr. doc. Marţian Cotrău, dr. ing. Rodica Segal
    Editura: Junimea
    Locul publicării: Iaşi
    Anul Ediției: 1986
    Descriere: 248 p. : fig.
    Limba: Română
    Subiect: Fabricarea şi conservarea alimentelor
    Cota topografică: 664/S41
    Clasificare: 613.2:664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
228237
Sala de lectură
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
664/S41
1.Normal
La raft
0
228238
Sala de împrumut pentru adulți
Împrumut
Carte tipărită
664/S41
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola