- Cartea lucrătorului din industria produselor făinoase : Tehnologie şi reţete pentru produse de panificaţie, patiserie, plăcintărie şi zaharoase, biscuiţi, napolitane şi paste făinoase
-
Tipul înregistrării:
Text tipărit: monografic
Autor: Zaharia, Traian Responsabilitate: Traian Zaharia Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1983 Descriere: 371 p. : fig. Limba: Română Subiect: Patiserie Subiect: Brutării. Pâine. Morărit Cota topografică: 664.6/Z18 Clasificare: 664.6
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar
| Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
|
213033
|
Sala de lectură
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
664.6/Z18
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică
Număr inventar